__________________

talenconCéntrico

Home Aanmelden/contact Voorwaarden Reacties Links

Voorwaarden


inschrijven

Je kunt je voor een cursus inschrijven vanaf het moment dat het cursusprogramma op de website verschijnt. Inschrijven kan telefonisch of via het aanmeldformulier op deze website.
In overleg met de docent kan eventueel het cursusniveau worden bepaald.


betaling

Na ontvangst van de inschrijving ontvang je een email met een bevestiging en een betalingsverzoek. Het cursusgeld dient voor aanvang van de lessen te worden overgemaakt, of kan op de eerste les contant worden voldaan.


aanvang van de lessen, annulering en wijzigingen

Een week voor de aanvangsdatum van de cursus wordt bekeken of er voldoende aanmeldingen zijn om de cursus ook door te laten gaan. Bij onvoldoende belangstelling kan de cursus te worden geannuleerd. Bij annulering van de cursus krijg je het eventueel al betaalde cursusgeld terug of kan je je inschrijven voor een andere cursus.

Houd er rekening mee dat de cursus een of twee weken kan uitlopen wanneer er nog onvoldoende cursisten zijn om de lessen te kunnen starten.

Bij ziekte van de docent zullen de lessen worden verzet of later worden ingehaald. Wanneer lessen niet kunnen worden gegeven door beperkingen ten aanzien van het coronavirus zullen de lessen later worden ingehaald, of zullen de lessen online worden voortgezet.

Lessen die uitvallen wegens calamiteiten zoals extreme weersomstandigheden en andere uitzonderlijke omstandigheden die buiten de invloed van talenConcentrico liggen, worden niet ingehaald en restitutie is hierbij niet mogelijk.


annuleren door een cursist

Een cursist kan de cursus gratis annuleren tot 2 weken vóór aanvang van de cursus en krijgt het (eventueel al betaalde) volledige cursusgeld retour. Daarna is gedeeltelijke restitutie alleen mogelijk bij langdurige ziekte en/of ziekenhuisopname. In die gevallen is een restitutie van 50% over de op het moment van het verzoek resterende lessen mogelijk. In overige gevallen is geen recht op restitutie van het cursusgeld.


akkoordverklaring

Door inschrijving en betaling van het cursusgeld verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde voorwaarden.